Hva Du Bør Vite Når Du Går Camping?

Når det gjøres bra, er camping blant livets sanne gleder. Før du legger ut på et utendørs eventyr alene eller med venner og familie, er det viktig å gjøre deg kjent med velprøvde og sanne campingtips og råd. Artikkelen som følger gir bare starten noen spirende utendørs entusiast må kanskje planlegge sin neste utflukt. Klikk her: https://skoletur-med-rafting.com/

Selv om det ikke er en viktig del av ryggen landet camping Gear, en Machete er noe som du kan vurdere pakking avhengig av hvor du skal. Det er et svært allsidig redskap i ørkenen. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinranker for ly, kuttet kokosnøtter for vann, hogge brensel, og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Ta alltid et fullt lager førstehjelpsskrin når du begir deg ut på en camping tur. Du kan sette sammen ditt eget Kit med bandasjer, gasbind pads, pinsett, saks, anti bakterier fløte og antiseptisk kluter i en solid container. Du kan også kjøpe en av de mange gode ferdige kits for å spare tid.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Sørg for at du planlegger ruten før turen. Se for å se om det er noen spesielle steder som du kan stoppe på underveis. Det vil gjøre stasjonen mye morsommere, og du kan ha mye moro i prosessen. Gitt, må du kanskje komme til reisemålet raskt, men hvis du har tid, tar den naturskjønne ruten er verdt det.

Cross forurensning er ikke et problem som bare påvirker folk som koker hjemme. Når du er mat utendørs, du har fortsatt å bekymre deg for ikke å bruke samme skjærebrett å kutte kjøtt som du gjør for å kutte noen andre matvarer. Hvis du bare har ett bord, bruk begge sider.

Ta noen ting å underholde deg selv mens i naturen. Du vil kanskje ta en kortstokk eller en liste over ting å se etter under en gatefeier jakt samt en fiskestang. Hvis barna kommer med på turen, ta enda mer underholdning med deg for å holde dem fra å bli lei uten elektronikk.

En sveitsisk army knife er et verktøy som ingen bobil bør være uten når camping. En sveitsisk army knife inneholder mange nyttige verktøy, inkludert en skrutrekker, et par pinsett, en skrutrekker samt en kniv. Dette geniale verktøyet vil komme til nytte mange ganger under campingturen.

Hvis du aldri har vært camping før, så sørg for å ta med ekstra av alt. Dette er viktigst for ting som mat og drikke. Siden du er uerfaren kan du undervurdere hvor mye mat du faktisk trenger. Husk at du sannsynligvis vil være veldig aktiv, og derfor trenger mer mat enn normalt.

Camping tilbyr omtrent alle muligheten til fredelig å kommunisere med naturen. Men for å ha den type erfaring du virkelig ønsker, er det nødvendig å ha en viss grad av forståelse og kunnskap. Med litt flaks har veiledningen ovenfor gitt grunnlaget hver bobil trenger for å ha en fantastisk utendørs opplevelse.