Les Denne Artikkelen Før Din Neste Campingtur

Har du vært på camping nylig? Camping er en fin måte å slappe av på, være en med naturen og reflektere. Du trenger ikke tenke på arbeid, du blir ikke distrahert av TV-en din, og du kan bare slappe av. Vie litt tid til å lese denne artikkelen og planlegge en campingtur som vil være noe å huske.

Ta med soveposer som passer for sesongen. Å bringe en vinter sekk camping om sommeren kan få deg til å steke hele natten. På baksiden, ta med en sovepose ment for sommeren camping vil gjøre deg veldig kaldt under Vinter camping tur. Du ville faktisk være risikere din helse og sikkerhet.

Hvis du skal på en camping eventyr, sørg for at du har nok tid til å sette opp leiren før mørket. Det kan være ekstremt vanskelig å sette opp leir i mørket og muligens usikre. Du må være i stand til å speider terrenget, forberede sengetøy, og muligens bygge noen midlertidig ly før solen går ned.

Lag en liste over ting du må ta med deg før du går camping. Du tror kanskje du er stor på pakking, men lite annet er verre enn å være ute i midten av skogen og innser du har glemt Allergi medisiner. Sett deg ned og lag en omfattende liste over alt du måtte trenge i løpet av uken før campingturen.

Camping kan være ekstremt morsomt eller ekstremt farlig avhengig av hvor forberedt du er. Pass på at du alltid går camping bare etter å ha forberedt deg selv fullt. Hvis du besøker et nytt sted, sørg for å forske sitt dyreliv, klima og geografi.

Før du tar med hunden din på campingtur, må du venne ham til ideen med litt øvelse i bakgården. Pitch teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller spille i det for en stund. Å ta med en hund kan virkelig legge til moroa med camping, så lenge dyret har vært tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

Se om du kan integrere svømming i campingturen. Når du er ute på camping, er det veldig lett å gå glipp av dusjen hjemme. Ved å ta en dukkert i et basseng, innsjø eller elv, vil du ha det gøy og føle deg ren og uthvilt på samme tid!

Mens camping synes synonymt med et bål, som bål ikke nødvendigvis må være laget av tre. Faktisk kan det være tryggere og enklere å bruke en bærbar bål enhet drevet av propan. For det meste er disse enhetene tillatt med mindre det er et brann forbud på plass. Marshmallows smaker like godt fra disse enhetene som de gjør over en åpen, ved fyring brann, også.

Camping er gøy, og camping med barn kan være enda morsommere, men visse forholdsregler må gjøres for disse små bobiler. Ta rikelig med ekstra klær for dem, fordi de vil bli skitne og våte. Det er viktig at de ikke holder seg i våte klær, fordi det er mulig, det kan resultere i hypotermi. Dette gjelder også for voksne.

En campingtur kan gå bra ved hjelp av rådene som deles her. Du vil oppdage at dette bare berører overflaten av det som gjør camping flott, så hold øynene åpnet for alt du kan bruke i fremtiden for å gjøre en campingtur mye morsommere senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *